Gerechtelijke incasso

Lukt het niet om via een buitengerechtelijke incassoprocedure een factuur alsnog voldaan te krijgen, dan is een gerechtelijke procedure het laatste middel om resultaat te behalen in uw dossier. De gerechtelijke incasso service van Het Nederlands Incassokantoor neemt u alle zorgen uit handen. Wij maken de dagvaarding op en brengen deze aan bij de rechtbank, waar wij namens u de procedure voeren. Via een speciale incasso cockpit op onze website kunt u het hele traject stap voor stap en realtime volgen en hebt u altijd een actueel overzicht over uw dossier. U hebt tijdens de procedure een vaste dossiermanager.

 Wel of geen verhaalsmogelijkheden

Het Nederlands Incassokantoor vindt het belangrijk u goed en eerlijk te adviseren over de haalbaarheid van een gerechtelijke procedure. Een gang naar de rechter heeft alleen zin als er verhaalsmogelijkheden zijn: voldoende bezittingen en/of gelden waarmee de debiteur uw vordering kan voldoen. Ook is van belang dat we de bewijslast rond krijgen en dat we de kans van slagen toetsen aan geldende wetgeving en jurisprudentie. Om dit alles helder te krijgen, kunnen wij alvorens een dagvaarding uit te brengen een verhaalsonderzoek doen.

 Landelijk netwerk van gerechtsdeurwaarders

Het Nederlands Incassokantoor is aangesloten bij een landelijk netwerk van gerechtsdeurwaarders en incassoadvocaten. Dat houdt onze kosten laag. Bovendien verschaft het netwerk ons overal in Nederland een bekwame gerechtsdeurwaarder. Het maakt daarom niet uit waar een debiteur zich bevindt.

 Kostenmaximalisatie

Twijfelt u als klant over de kosten van een rechtsgang? In veel gevallen is het mogelijk om de kosten per gerechtelijk dossier aan een maximum te binden. Dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Wij bellen u graag terug! Klik hier om een terugbelverzoek achter te laten.